Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 13:04:03 30 užívateľov online - neprihlásený

Dukáty Karla IV. 2016 verzia č. II.

Neuveriteľná príležitosť :-)

0 0

Mam ho doma a vobec mi to nevadi… dokonca sa mi paci.. :)

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 2343

Juraj napsal:

Já ho doma nemám a taky mi to nevadí :D.

0 0

Ani ja ho nemám, ale mám dukáty Karel IV. 1978 až 1982 a to sa veru teším a myslím že sa tešia aj všetci tí čo ich majú :-)

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 2343

Juraj napsal:

Juraj, budem Vám naozaj držať palce, aby Vám súčasné nadšenie vydržalo aj za pol roka. To nemyslím nijako ironicky, iba pragmaticky.

0 0

No dnes som v Bratislave osobne predal 1D za 1200e. Myslím ze slušný zárobok na to ze je dukát v predaji len par dni. Len čas ukáže ako sa zhodnotia.

0 0

Alebo nezhodnotia. Áno.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 2352

Juraj napsal:

No dnes som v Bratislave osobne predal 1D za 1200e. Myslím ze slušný zárobok na to ze je dukát v predaji len par dni. Len čas ukáže ako sa zhodnotia.

Urcite dobre zhodnoceni, ale po odecteni nakladu, jako je dan s prijmu apod., to zas takove ryto neni. Jesli jsi si teda vubec vedom, ze nakup za ucelem zisku je potreba radne zdanit. :)

0 0

No musím uznať ze tento komentár ma neskutočne pobavil :) inak ak je Vám malo 200 – daň (38e)za jeden deň ,tak sa nedá nič robiť.
PS: Mi sme si potykali?

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 2362

Juraj napsal:

Bývá nepsaným pravidlem, že si uživatelé na diskuzních fórech tykají ale pokud si přejete tak se Vám tu bude vykat.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 2362

Juraj napsal:

No musím uznať ze tento komentár ma neskutočne pobavil :) inak ak je Vám malo 200 – daň (38e)za jeden deň ,tak sa nedá nič robiť.

No aspoň v slove tykať bolo udreté na správny kláves :)

0 0

Ale nie na správnu emocionálnu strunu, celkovo sa táto diskusia nevyvíja veľmi pozitívne. Myslím, že je treba ponechať každému slobodnú voľbu a zas je zbytočné reagovať agresívne, rovnako ako vyťahovať nevhodné argumenty. Niekto má viac informácií, možno viac odborných vedomostí, niekto zas pozná aj súvislosti a pozadie, niekto sa zas nechal uniesť paralelami atď, atď. Každý je svojprávny a zas len plynutie času a všeobecný numizmatický vkus zberateľov ukáže kto mal lepší odhad, možno lepšie informácie, možno intuíciu, znalosti…

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 2371

No musim uznat ze tento klaves bol ozaj tvrdy :)

0 0

Má niekto info ako to vyzera s touto verziou. Lebo po show na zaciatku zostalo nejak ticho…

0 0

U mně to vypadá dobře?. Mám ji doma a líbí se mi. Jinak co se týká obchodování, tak se možná čeká na podzimní aukce. Za 0,5 MCZK je zatím neprodejná ( viz. Gold-mince) a za nižší cenu ji ještě nikdo nenabídl. Tak uvidíme. Ona i původní sada 1978 je za 350 teď neprodejná (www.numkon.cz).

0 0

Dik. No tak uvidime tie jesenne aukcie.

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 744 )

Partneri

Reklama