Neuveriteľná príležitosť
Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 17:28:38 - 24 užívateľov online - neprihlásený
Re:
Odpoveď na príspevok č. 2343
Juraj napsal:
Mam ho doma a vobec mi to nevadi… dokonca sa mi paci..
Já ho doma nemám a taky mi to nevadí .
Ani ja ho nemám, ale mám dukáty Karel IV. 1978 až 1982 a to sa veru teším a myslím že sa tešia aj všetci tí čo ich majú
Re:
Odpoveď na príspevok č. 2343
Juraj napsal:
Mam ho doma a vobec mi to nevadi… dokonca sa mi paci..
Juraj, budem Vám naozaj držať palce, aby Vám súčasné nadšenie vydržalo aj za pol roka. To nemyslím nijako ironicky, iba pragmaticky.
No dnes som v Bratislave osobne predal 1D za 1200e. Myslím ze slušný zárobok na to ze je dukát v predaji len par dni. Len čas ukáže ako sa zhodnotia.
Re:
Odpoveď na príspevok č. 2352
Juraj napsal:
No dnes som v Bratislave osobne predal 1D za 1200e. Myslím ze slušný zárobok na to ze je dukát v predaji len par dni. Len čas ukáže ako sa zhodnotia.
Urcite dobre zhodnoceni, ale po odecteni nakladu, jako je dan s prijmu apod., to zas takove ryto neni. Jesli jsi si teda vubec vedom, ze nakup za ucelem zisku je potreba radne zdanit.
No musím uznať ze tento komentár ma neskutočne pobavil inak ak je Vám
malo 200 – daň (38e)za jeden deň ,tak sa nedá nič robiť.
PS: Mi sme si potykali?
Re:
Odpoveď na príspevok č. 2362
Juraj napsal:
Bývá nepsaným pravidlem, že si uživatelé na diskuzních fórech tykají ale pokud si přejete tak se Vám tu bude vykat.
Re:
Odpoveď na príspevok č. 2362
Juraj napsal:
No musím uznať ze tento komentár ma neskutočne pobavil inak ak je Vám malo 200 – daň (38e)za jeden deň ,tak sa nedá nič robiť.
No aspoň v slove tykať bolo udreté na správny kláves
Ale nie na správnu emocionálnu strunu, celkovo sa táto diskusia nevyvíja veľmi pozitívne. Myslím, že je treba ponechať každému slobodnú voľbu a zas je zbytočné reagovať agresívne, rovnako ako vyťahovať nevhodné argumenty. Niekto má viac informácií, možno viac odborných vedomostí, niekto zas pozná aj súvislosti a pozadie, niekto sa zas nechal uniesť paralelami atď, atď. Každý je svojprávny a zas len plynutie času a všeobecný numizmatický vkus zberateľov ukáže kto mal lepší odhad, možno lepšie informácie, možno intuíciu, znalosti…
Má niekto info ako to vyzera s touto verziou. Lebo po show na zaciatku zostalo nejak ticho…
U mně to vypadá dobře?. Mám ji doma a líbí se mi. Jinak co se týká obchodování, tak se možná čeká na podzimní aukce. Za 0,5 MCZK je zatím neprodejná ( viz. Gold-mince) a za nižší cenu ji ještě nikdo nenabídl. Tak uvidíme. Ona i původní sada 1978 je za 350 teď neprodejná (www.numkon.cz).