Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 16:39:32 27 užívateľov online - neprihlásený

Sada dukátov Karla IV. 2016

Re:
Odpoveď na príspevok č. 3489

Korlen napsal:

Áno, bez pochýb každý registrovaný člen dobre vie o čo ide. Ale naša stránka má vysokú návštevnosť aj (zatiaľ) neregistrovaných členov, teda, dá sa predpokladať, ľudí ktorí majú o numizmatiku a zberateľstvo záujem, ale nemusia sa ešte v témach zberateľskej hodnoty orientovať a tých by to mohlo uviesť do omylu, čo by iste nikto z nás nechcel. Nakoniec, niekedy aj negatívna reklama je reklama a nie je to vždy osveta.

… Korlen, keď ja mám rád čierny humor – no čo mám robiť :D :D

http://www.cs-mince.eu/forum/category/show/197 = OSVETA, ALEBO AKO SA NENECHAŤ DOBEHNÚŤ.

0 0

Souhlas s odpovedi Korlena. Neuvedomil jsem si, ze sem nakukují i uplní laici.

0 0

Na druhou stranu 5 takovych placek a mas plné album!

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 3492

RomanKu1 napsal:

Na druhou stranu 5 takovych placek a mas plné album!

A môže sa to hodiť, napríklad keď sa kýve stôl.

0 0

Mne sa najviac páčia tie terminus technicus .....zlatá minca 999 Au – plátovaná zlatom …to je supper

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Páni, okolo tejto razby (Trust Worthy – Harcuba) zostalo nakoniec nejako ticho. Má niekto info ako sa jej darí zberateľsky a na trhu? Zaujímal by ma najviac aktuálny stav okolo 1 dukátu. A počul som, že v rámci tejto emisie vznikla aj nejaká veľmi málo početná razba (21 kusov..?) z ktorej mali dostať niečo darom patróni razby. Vie niekto viac? Ďakujem.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 3566

Okolo vývoje ceny toho 1 dukátu také nevím nic ale co se týká té ražby 21 kusů tak fotku tohoto dukátu tu již dával Sparky. Příspěvek č. 3331 (myslím, že třetí strana tohoto blogu).

0 0

Ďakujem pekne Ševci, tá fotka od sparkyho mi ušla. Zaujímavý kúsok.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 3331

Tiež som si to nevšimol, “Limitovaný náklad 21 ks”. Ale má to 7g, to je jednodukát?

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 3571

Priemer a rýdzosť súhlasí, takže bude dvojnásobná hrúbka. Pre mňa zaujímavá razba a to nie len počtom kusov. Prekvapuje ma skôr, že o nej takmer nie je veľmi počuť, teda aspoň ja som nezachytil. Pravdepodobne tí šťastlivci ktorí sa k tomu dostali sú radi že sú radi :-)

0 0

Kardinálovi D. som ho dlho musel ťahať z ruky , nechcel pustiť za ten svet .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

A ako čo?

0 0

Ten dukát , tlustý . Na čo si myslel ty? Že sa nehanbíš !

0 0

Nemyslel som nič zlé, len mi nešlo do hlavy o čo ste sa tak mohli s pánom kardinálom D naťahovať :-)
Teraz už viem a teším sa s tebou, že si mu uchmatol ten tlustý dukát :-)

Editováno: 2.8.2016 17:28
0 0

Nekomu se tady styskalo po K IV 2016 Harcuba .tak na aukru nakukuje za 449 000.

0 0

To sa tam niekto asi s koňom zrazil..tak lacno ho ponúkať na predaj .......

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 3471

Já jsem si 1 dukát koupil. V jiném vlákně je poptávka po “Kolářském” a toto signoval on.

0 0

http://www.numisargo.com/…karel-detail

0 0

Na oživenie súčasnosť:

0 0

Pokračovanie

0 0

Koniec

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 4522

Koniec dobrý, všetko dobré. A toto je dobrý koniec. Naozaj pekná sada.

0 0

http://www.numisargo.com/…karel-detail
pekná cena

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 4520

sparky napsal:

Na oživenie súčasnosť:

Ta sada nieje iba pozlatená alebo je to Au verzia?

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 4721

Dle certifikátu je to ta pozlacená verze.

0 0

Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 4722

Dnes sa mi dostala do ruky spomínaná Ag pozlátená verzia. Môžem povedať, že vyzerá dobre.

0 0

Myslím si, že je to veľmi dobrá náhrada zlatej verzie.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 4978

Áno a najmä ak vezmeme do úvahy kde sa pohybujú ceny zlatej verzie. Ak je niekto fanúšikom dukátových razieb s motívom Karla IV., zbiera Harcubove razby a podobne, je to cenovo zďaleka nie tak náročná a vďačná investícia. Nakoniec, týchto sád je iba 30 exemplárov, tak to nemusí byť ani zlá investícia.

0 0

Ja sa pochválim, pred mesiacom sa mi podarilo po dlhom čakaní konečne získať Karlov dvojdukát z limitovanej razby 21 ks.

0 0

Tak to gratulujem. Ešte som to nikde nevidel.

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 744 )

Partneri

Reklama