Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 15:13:21 31 užívateľov online - neprihlásený

Kaviareň - uvoľnený pokec o všetkom

:)
0 0

https://www.youtube.com/watch?…

Trochu športu na nedeľu

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Ide chlap s náklaďákom po diaľnici, zle odhadne výšku nákladu a zasekne sa pod mostom. Za chvíľu dorazí policajné auto, jeden policajt príde ku kabíne, v ktorej sedí nahnevaný šofér a pýta sa:

• Tak čo, vodič, zasekol ste sa, že?
  • Nie, veziem most a došiel mi benzín!
0 0

Kopírování mých textů a fotografií je možné pouze pro nekomerční účely a je nutné vždy uvést zdroj.

0 0

Dnes asi vhodný výstrojný doplnok :-)
A pri tom zostať verný aj numizmatike…

Editováno: 28.3.2016 14:06
0 0

Pekný suvenír.
Budeš ich rozdávať na gulaške? :)

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

Na guláške asi nie, je mi ľúto, ale tento rok sa nezúčastním. Okrem toho mám iba jeden takýto pekný suvenír. Ale ešte niečo pohľadám a urobíme tu na stránke nejakú súťaž. Čo povieš?

0 0

Napríklad

Editováno: 28.3.2016 17:37
0 0

Pekný kalendár.

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

A prestupný :-)

0 0

Prestupuje z jedne linky na druhu?

0 0

Prestupný rok, teda ďaľšieho podobného sa dočkáme zas až o štyri roky :-)

0 0

Kopírování mých textů a fotografií je možné pouze pro nekomerční účely a je nutné vždy uvést zdroj.

0 0

0 0

:-D
0 0

http://technet.idnes.cz/…nternet.aspx?…

onedlho to mozno nebude 1. april :-D

0 0

Mňa už po regulácii množstva vody ktorá sa môže použiť pri splachovaní asi nič neprekvapí. Niekedy mám pocit že niekde majú za priemerne 10 tisícové platy 1. apríl celý rok. Tak tu je ďaľší bonbónik, regulovať humor, kokso :-(

0 0

:-)
0 0

0 0

Niečo z histórie dukátov

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 984

To je co za literatura?

0 0

Tvoje prianie je pre mňa rozkazom

0 0

Nepoznatr dobre ubytovanie v slovenskom.raji pre cca 20 ludí pre grilovanie turizmus a rekreaciu.

0 0

Včera sme si dali poznate?

0 0

1000

0 0

Nerob z toho nemenovaný subjekt existujúci v paralelnom svete prosím . SMAJLIK

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 923

Korlen napsal:

Mňa už po regulácii množstva vody ktorá sa môže použiť pri splachovaní asi nič neprekvapí. Niekedy mám pocit že niekde majú za priemerne 10 tisícové platy 1. apríl celý rok. Tak tu je ďaľší bonbónik, regulovať humor, kokso :-(

najkrajsi je graf poctu policajtov potrebnych k odsroubovaniu ziarovky podla jednotlivych statov :-D

Editováno: 2.4.2016 18:55
0 0

Podle nařízení EU mohou být v každém státě jen 3 hospody. Ministři přemýšlí, kde tyto 3 hospody budou stát. Nakonec premiér předstoupí před lidi a řekne: “První hospoda bude v Praze, druhá bude v Plzni, no a nad Moravou postavíme střechu.”

0 0

.

0 0

Jeden na nedelu :-)

Mužský hlas volá požiarnikom:

• Horí mi dom! Horí mi dom!

Požiarnik hovorí:

• Dobre, dobre, hned tam budeme. A ako sa tam dostaneme?

Muž trochu zmätený:

• Už nemáte tie veľké červené autá?
0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 744 )

Partneri

Reklama