Jak, však si na nočnej pustíš volebné štúdio a budeš z nás najchytrejší
Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 13:24:11 - 36 užívateľov online - neprihlásený
No predbezne to je doooost zaujimave…len ma zaujima,kde ma centralu Boris…zeby gynekologia?
Dobri kamarat neľem slucha co hutoriš . . . aľe i doľiva!
No áno, je to veľmi zaujímavé. Ak by sa naplnili priekumy exitpollu, bolo by to skutočné politické zemetrasenie. Niektoré odhady mi fakt ušli, ale donedávna stranu s vedúcou úlohou som (zatiaľ) trafil neuveriteľne. Uvidíme, toto bude asi naozaj napínavé, samozrejme každý bude čakať a dúfať že sa ešte reálne výsledky budú upravovať podľa jeho predstáv. Aj ja.
Re:
Odpoveď na príspevok č. 441
tomi napsal:
No predbezne to je doooost zaujimave…len ma zaujima,kde ma centralu Boris…zeby gynekologia?
Hihi, gynekológia hneď v susedstve s pôrodnicou
Kuk na etrend.sk..podla krajov…Kosicania su riadny recesisti…
No, bude to nie len veselé, ale je to celé asi osr.. navrch. Tým že s parlamentu pravdepodobne vypadlo KDH (čo sa niet čo diviť po jeho slabohryzkaní s muftim v tv), je situácia nemilá. Úradnícka vláda? Možno by nebolo zle. A mohlo by to tak aj zostať
Je to pat, jedina mozna alterantiva podla mna sulik matovic danko kolar prochadzka, ale je to velmi krehka vacsina, Jedine ze by sa tam prifaril most, ale to uz by bolo ine rodeo madari a sns v koalicii
Re:
Odpoveď na príspevok č. 449
No pripravme sa na ďalšie voľby , ani možnosť A a ani B nevydrží viac ako 2 roky...............
Asi tak , škoda pre naše malé Slovensko , že nemáme stabilné strany a najlepšie by bolo ak by boli u nás 3–4 strany , ktoré by mali stabilné postavenie v spoločnosti .
MEMENTO MORI CARPE DIEM
No, nakoniec úradnícka vláda by možno bolo úľavou a pri rozumnom výbere, čo by sa možno dalo očakávať, by ľudia možno tiež videli v priamom prenose že sa to dá aj inak. Inak ako jeden cez druhého kmásať z koláča na doraz a intrig na intrig, vymývanie mozgov a zloba. Ak by to tak chvíľu dobre fungovalo, “štandartné strany” by mohli ísť robiť konečne niečo užitočné. Napríklad začať míňať “našetrené” a vylepšovať tak ekonomickú bilanciu…
Re:
Odpoveď na príspevok č. 451
rato1234 napsal:
Asi tak , škoda pre naše malé Slovensko , že nemáme stabilné strany a najlepšie by bolo ak by boli u nás 3–4 strany , ktoré by mali stabilné postavenie v spoločnosti .
Myslím, že to nie je o “stabilite” strán. Tú “stabilitu” v našich podmienkach udržuje vlastne len hlboký válov. Ani množstvo strán to podľa mňa nerieši, veď posledné štyri roky sme tu mali stranu jedinú a videli sme… Je to o politickej kultúre, kvalite ľudí hore a uvedomení si ľudí dole. Kým sa tu nikdy nikomu nič nestane aj keď celý národ vie že je to na doživotie, tak budeme ťahať tú káru bolesti ešte dlho. Ale myslím že svitá.
Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 450
Marian 777 napsal:
No pripravme sa na ďalšie voľby , ani možnosť A a ani B nevydrží viac ako 2 roky...............
No fajn, ide len o to, čo by tak nové voľby vyriešili, dá sa predpokladať že by dopadli výrazne inak ako tie včerajšie? Nedá sa očakávať, ako píše Michal, že by sa v jednej vláde zniesli Béla a Danko, bez toho to zas nejde, takže čo teraz? Ja by som sa osobne nejako nenechal vyrušovať skutočne úradníckou vládou, kde by bol každý trochu inak pod kontrolou a niesol zodpovednosť. Ľudia by si doslova oddýchli, krajina by si , verím, oddýchla a možno by aj mnoho ľudí získalo iný rozhľad, teda že bez “štandartných” strán nás čaká pohroma strašná. Ale to o sebe zväčša tvrdia tie strany samé, aby opodstatňovali svoju existenciu, tak ako sa na každom úrade úradníci snažia obhájiť dôležitosť vlastnej stoličky aby bol v teple. Je to skvelé, fakt, 26 rokov po “revolúcii”…
Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 455
Korlen napsal:
Marian 777 napsal:
No fajn, ide len o to, čo by tak nové voľby vyriešili, dá sa predpokladať že by dopadli výrazne inak ako tie včerajšie? Nedá sa očakávať, ako píše Michal, že by sa v jednej vláde zniesli Béla a Danko, bez toho to zas nejde, takže čo teraz? Ja by som sa osobne nejako nenechal vyrušovať skutočne úradníckou vládou, kde by bol každý trochu inak pod kontrolou a niesol zodpovednosť. Ľudia by si doslova oddýchli, krajina by si , verím, oddýchla a možno by aj mnoho ľudí získalo iný rozhľad, teda že bez “štandartných” strán nás čaká pohroma strašná. Ale to o sebe zväčša tvrdia tie strany samé, aby opodstatňovali svoju existenciu, tak ako sa na každom úrade úradníci snažia obhájiť dôležitosť vlastnej stoličky aby bol v teple. Je to skvelé, fakt, 26 rokov po “revolúcii”…
Ano ta uradnicka vlada by bola najlepsim riesenim, nieco podobne bolo tusim v 94 za moravcika, zatial asi najlepsia vlada co slovensko malo.
Úradnícku vládu zažilo aj Česko a úradovanie Fischera bolo tiež svetlým obdobím pomerov a ekonomiky. Pozrime sa na viaceré politické usporiadania najvyspelejších európskych štátov, kde sú vlády skôr “úradnícke” ako tvrdo politické a ako to funguje. U nás, nová vláda, všetci úradníci na odstrel a dosadenie svojich, často, mamľasov ktorí tam len napáchajú morálne a ekonomické škody obrovského rozsahu. Vymeniť všetky silové, súdne a spravodajské špičky, veď “keby niečo” a nezostane kameň na kameni. Pozrime sa “vďaka” tomu ako dnes vyzerá naše zdravotníctvo a školstvo napríklad. Slovensko si tu doteraz vlády skôr privatizovali akoby mali krajinu spravodlivo viesť.
Uaaaaa,dobe rano…co sa tu deje…?
Boris a Kotleba…som padol zo stolicky…ujo Figel pred nebeskou branov..Freso..hmm? Som zvedavy na koalicie…
bude veselo.pre mna nieije prekvapenim ze sa dostal do parlamentu kotleba.ludia ho volili zo vzdoru voci tzv standartnym stranam ktoré nam tu vladnu vyse 20 rokov. a stacilo mi ked som pozeral diskusiu na markize,este niesu ani oficialne vysledky a uz sa tam vadili.
tomíííííí, chlapec môj radostný, zháňaj si niekoho kto pôjde teraz
v sobotu do TN. Mám pre Teba ten PF žetón pána Polívku a bojím sa že ho
stratím, lebo to by si mi neuveril
Dám Ti tip, počul som, že sa možno do TN chystá majko…
poslana sprava majovi…
otazka znie, ci bude v marci nieco v Tencine
Rudi dojde..a ak nie tak Majo snad..
Re:
Odpoveď na príspevok č. 475
Korlen napsal:
Nemala byť ale 12.3. bude v TN burza.
Do Trenčína se také chystám. Tak se tam můžeme potkat třeba u Sparkyho stolu pokud tam bude.