Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 16:21:10 23 užívateľov online - neprihlásený

Kaviareň - uvoľnený pokec o všetkom

Tie mestá len 9, asi tam majú chyby :D

http://www.cs-mince.eu/forum/category/show/197 = OSVETA, ALEBO AKO SA NENECHAŤ DOBEHNÚŤ.

0 0

Aj ja iba 12…tri chybné odpovede boli .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Uhádni názvy slovenských hradov, zámkov a kaštieľov

Tak tu by sme to mali dať. Ja som zas neexceloval – 7/10
Kvíz: Žiadne Bojnice či Oravský Zámok. Otestujte sa z vedomostí o slovenských historických pamiatkach.
http://www.tvnoviny.sk/…-a-kastielov

0 0

tiež len priemer :( – 7/10

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

9/10 .........ten Zemplín som nezvládol …ostatné brnkačka .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 11107

Si mi zlepšil náladu :-)

0 0

Kalamita 5/10

Najpodivuhodnejšie na budúcnosti je predstava, že našu dobu budú nazývať staré zlaté časy

0 0

7 :)

http://www.cs-mince.eu/forum/category/show/197 = OSVETA, ALEBO AKO SA NENECHAŤ DOBEHNÚŤ.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 11111

slamec napsal:

7 :)

aj ja 7/10 :-(

0 0

Ako mladez? Ja sa kurirujem v Čiži…tyzden plateneho vegetu…

Dobri kamarat neľem slucha co hutoriš . . . aľe i doľiva!

0 0

Ty si sa vedel narodiť :-)

0 0

Ta hej…kazdy den bowling,sipky,pin­gpobg,vyrivky,sau­na,masaze…a plat bezi

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 11115

tomi napsal:

Tí zamestnanci sa majú fajn, že týždeň plateného voľna a ešte aj relax. Len neviem či im závidieť alebo dopriať aj tým mojím aspoň dva také týždne.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 11113

A vtáčika neučíš plávať?

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 11116

slamec napsal:

tomi napsal:

Tí zamestnanci sa majú fajn, že týždeň plateného voľna a ešte aj relax. Len neviem či im závidieť alebo dopriať aj tým mojím aspoň dva také týždne.

Slamec , čo piješ ????
Zamestnanec – 25 dní RD , 15 dní SV plus pokiaľ chce má 7 dní lekára – Paragraf , 7 dní -OČR ,doprovod čl. rodiny a pod.
v praxi to znamená že platíš niekomu aj 2,5 mesiaca peniaze za to že nič nerobí ..plat plus odvody . Keby niekto urobil detailnú analýzu prínosu pracovníka z tohto uhla pohľadu asi by sme sa všetci divili . A to tu budú debili tlačiť kaleráby 13 a 14 platu . Pokiaľ je zamestnanec prínosom a "zarába " peniaze pre firmu či už priamo a nepriamo tak nebudem taký blbý aby som o neho prišiel a tie peniaze mu dám .

Toto som opísal zhruba stav v našich roky piplaných a živoriacich fimičkách . V tých nadnárodných takéto problémy asi neexistujú. majú všetko spočítané aby zarobili aj vďaka našim štedrým mecenášom .

Ale možno trepem blbosti

0 0

ja nemusim riesit…po odrobenych 5 rokoch mam podla kolektivnej narok…tak vyuzijem ,blbec nevezme…

0 0

Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 11118

sparky napsal:

slamec napsal:

tomi napsal:

Slamec , čo piješ ????
Zamestnanec – 25 dní RD , 15 dní SV plus pokiaľ chce má 7 dní lekára – Paragraf , 7 dní -OČR ,doprovod čl. rodiny a pod.
v praxi to znamená že platíš niekomu aj 2,5 mesiaca peniaze za to že nič nerobí ..plat plus odvody . Keby niekto urobil detailnú analýzu prínosu pracovníka z tohto uhla pohľadu asi by sme sa všetci divili . A to tu budú debili tlačiť kaleráby 13 a 14 platu . Pokiaľ je zamestnanec prínosom a "zarába " peniaze pre firmu či už priamo a nepriamo tak nebudem taký blbý aby som o neho prišiel a tie peniaze mu dám .

Toto som opísal zhruba stav v našich roky piplaných a živoriacich fimičkách . V tých nadnárodných takéto problémy asi neexistujú. majú všetko spočítané aby zarobili aj vďaka našim štedrým mecenášom .

Ale možno trepem blbosti

Sparky, hovoríš m z duše a nič iné sa nedá vyjadriť len ako 100% súhlas s tým čo si napísal. A dobrý zamestnanec sa na slabú výplatu nesťažuje, lebo takú ju ani nemá ;)

0 0

Aj pre tieto trable nikdy nebudem mať žiadnych zamestnancov. Plus ešte k tomu národný šport neplatenie faktúr načas.
Mať zamestnanca, tak už visím na jabloni

Najpodivuhodnejšie na budúcnosti je predstava, že našu dobu budú nazývať staré zlaté časy

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 11123

aivil47 napsal:

Aj pre tieto trable nikdy nebudem mať žiadnych zamestnancov. Plus ešte k tomu národný šport neplatenie faktúr načas.

Pri predpredposlednom skladníkovi ktorý mi jednoducho neprišiel do práce a mohol som mu vypáliť z fleku absencie som po naštudovaní postupov a po porade so znalými radšej dal kombináciu dovolenky s neplateným voľnom aby mi okamžite neprišla kontrola z Úradu práce že ako som si dovolil dať A, či som upozornil, kedy a ako , či prevzal upozornenie a kopu iných pit…ín .
Doporučujem všetkým zamestnancom ktorí majú hrošiu kožu ničoho sa nebáť...... problémy na 99 % bude mať iba Váš zamestnávateľ.
A toto znova platí iba pre malé firmy poctivo platiace faktúry, dane, všetkých tisíc nezmyselných a zmyslených poplatkov..... kde sa zamestnávateľ snaží vytvoriť atmosféru kvázi rodinného podniku.

0 0

žeby Švajčiarsko?

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 11124

sparky napsal:

aivil47 napsal:

Pri predpredposlednom skladníkovi ktorý mi jednoducho neprišiel do práce a mohol som mu vypáliť z fleku absencie som po naštudovaní postupov a po porade so znalými radšej dal kombináciu dovolenky s neplateným voľnom aby mi okamžite neprišla kontrola z Úradu práce že ako som si dovolil dať A, či som upozornil, kedy a ako , či prevzal upozornenie a kopu iných pit…ín .
Doporučujem všetkým zamestnancom ktorí majú hrošiu kožu ničoho sa nebáť...... problémy na 99 % bude mať iba Váš zamestnávateľ.
A toto znova platí iba pre malé firmy poctivo platiace faktúry, dane, všetkých tisíc nezmyselných a zmyslených poplatkov..... kde sa zamestnávateľ snaží vytvoriť atmosféru kvázi rodinného podniku.

Sparky, nepíš to verejne, lebo nás položia na kolená. Ale aj na to čo si písal jestvuje zbraň – zruš pracovné miesto a povinnosti presuň na zodpovednejšieho zamestnanca a daj mu to aj k výplate – uvidíš čo sa bude diať = zbavíš sa toho “debila” a ten druhý bude makať :D

PS: poznám to a funguje to
PS2: každá palica má dva konce – a ten kratší má výhodu lepšieho zrýchlenia

Editováno: 10.11.2017 09:12

0 0

Pokiaľ máš malú firmu a potrebuješ " každého" zamestnanca ak jedného zrušíš a skumuluješ povinnosti a prácu druhému tak v mojom prípade by tam musel byť dve smeny a pokiaľ ti “vypadne” ----RD a pod. máš dvojnásobný problém .

0 0

Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 11127

Moja skúsenosť za niekoľko rokov zamestnania:
ak zamestnanca slušne zaplatíte, páni podnikatelia, taký do práce chodí, vďačne pracuje a prípadné prekážky v práci rieši včas so zamestnávateľom. U takého dozaista nebudete mať neospravedlnenú neúčasť v práci. Ak máte zamestnanca za “debila” s MM, potom bývajú problémy…

0 0

Re: Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 11129

Jednotka napsal:

ak zamestnanca slušne zaplatíte, páni podnikatelia, taký do práce chodí, vďačne pracuje a prípadné prekážky v práci rieši včas so zamestnávateľom. U takého dozaista nebudete mať neospravedlnenú neúčasť v práci. Ak máte zamestnanca za “debila” s MM, potom bývajú problémy…

100% súhlas, len toto isté platí aj z druhej strany mince, no niekedy si zamestnanci myslia, že sú pánmi sveta / keby to bolo tak jednoduché, každý z nás je atómový fyzik /

0 0

Re: Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 11129

Jednotka napsal:

Trochu ste zle pochopil problém a rovnako aj naformuloval chválu
Nebudem to ďalej rozvádzať , čas Vám ešte všeličo ukáže.

0 0

Desať rozdielov medzi nezrelými dievčatami a dámami vo vzťahu.

1. Dievčatá na nič iné nemyslia, len na to, aby boli nonstop krásne.
Dáma to dokáže ukázať v správnej chvíli.
2. Dievčatá chcú, aby bolo stále po ich a hovoria tomu kompromis.
Dáma chce šťastie pre oboch partnerov bez zvýšenej osobnej
prestíže.
3. Dievčatá medzi sebou súťažia o to, kto koho skôr zbalí.
Dáma si je vedomá svojej hodnoty dávno predtým, ako zaujme
nejakého muža.
4. Dievčatá ohovárajú, sťažujú sa každému na počkanie, provokujú.
Dáma rozpráva tak, aby každá jej veta mala význam a hodnotu
vytesaného nápisu na pamätnom mieste.
5. Dievčatá majú svojich kandidátov do vzťahu medzi kamarátmi,
ktorí ich utešujú, keď je na ne svet zlý.
Dáma nepotrebuje útechu, ona ju dáva druhým.
6. Dievčatá flirtujú a laškujú s dôležitými ľuďmi vo verejnej sfére,
mysliac si, že ide o ich prestíž.
Dáma patrí medzi dôležité osobnosti.
7. Dievčatá rozprávajú o sexe, práci, o iphonoch, BMW.
Dáma rozpráva o všetkom tak, aby jej aj dievčatá rozumeli.
8. Dievčatá berú svojho partnera ako zdroj zábavy, financií, citu,
bezpečia, pohodlia,…
Dáma potrebuje partnera, ktorý v nej tú dámu vidí.
9. Dievčatá sľubujú, rozprávajú, nesplnia.
Dáma povie vždy a za každých okolností tak, ako to je. Vždy.
10. Dievčatá sa v krízových situáciách spoliehajú na svojich otcov,
rodinu, alebo partnera.
Dáma dokáže krízam predísť …

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 11138

Sparky, toto som už dnes niekde čítal :D

fajn stránka to je a ten obrázok k tomu – len mi slinka tiekla :D :D :D

Editováno: 12.11.2017 16:06

0 0

Aj toto Slamec poznáš ???? To ti pes robí?

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 11140

:D ešte, že nemám psa

Editováno: 13.11.2017 08:35

0 0

Vcera sa predala na aukre Ag medaila X. Vsesokolsky slet v Prahe – 20. vyrocie republiky za 6600 Kč. Druhy v poradi prihodil 6500. Bezna cena je 20–30 Eur…

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 744 )

Partneri

Reklama