Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 19:34:27 22 užívateľov online - neprihlásený

Dokončenie stavby chrámu sv. Víta

Je to pekné , na striebro sa zálohy nevyberajú ale kľudne šírte paniku

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Chcelo by to realnu fotku.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 8982

Veď tam je a ešte aj v peknom červenom lyžiarskom overale :-)

0 0

ma niekto uz Ag doma ? ako sa vydarila razba ?

0 0

Podľa najnovších zistení je orig. zlatých Chrámov iba 56 kusov. Doposiaľ sa uvadzalo 179. To je veľká zmena. Kolko sa z nich dochovalo v skutočnosti, keď že boli razené pred 2 sv. vojnou už asi nezodpovie nikto.
To znamená že 56 + 90 kusov dnešných (za niekolko dní budú na svete) to je spolu 146.

0 0

A u stříbrných je také nějaké počtová korekce nebo tam i s bronzem počty souhlasí?

0 0

Tam myslím počty súhlasia.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 9177

MIRCO napsal:

Podľa najnovších zistení je orig. zlatých Chrámov iba 56 kusov. Doposiaľ sa uvadzalo 179. To je veľká zmena. Kolko sa z nich dochovalo v skutočnosti, keď že boli razené pred 2 sv. vojnou už asi nezodpovie nikto.
To znamená že 56 + 90 kusov dnešných (za niekolko dní budú na svete) to je spolu 146.

Ale zrovnavat pôvodnu razbu a terajsiu 2017 to hadam nie pan kolega…

0 0

Samozrejme, že nie…pôvodnú razbu určite s terajšou nechcem zrovnavať.
Len som chcel uviesť konečné počty medailí.

0 0

Po dlhom čakaní dnes prišiel vytúženy moment, Mincovňa Kremnica dnes začala rozosielať emaily o doplatení platieb a následnom prevzatí Chrámov sv. Víta!!!

0 0

Ak sa niekto nájde, kto bude mať túto nádheru doma, tak foto je určite vítane…

Editováno: 5.6.2017 18:31
0 0

Dobrý deň,
tu sú fotografie.

0 0

Mohla byt matna, nie leskla. Ale inac celkom pekna…

Editováno: 9.6.2017 11:50
0 0

Nádhera, moc se mi libí. Etue k této medaili bude také podobná jako byla za první republiky nebo je uložena v něčem jiném?

0 0

Takto vypada cely komplet. Na živo nádhera.

0 0

A aky je konecny naklad ? Ag asi 200, ale vie niekto aj Au ?

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 9938

MIRCO napsal:

Tak ty si iný frajer. Kúpim od teba. Predáš?

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 9940

halabala napsal:

MIRCO napsal:

Tak ty si iný frajer. Kúpim od teba. Predáš?

Ale no, že by halabala toto nemal? Neverím :-)

0 0

Veľa detí :-)

0 0

Náklad je v emisnom pláne mincovne . A je to skutočná nádhera .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Môžem potvrdiť, je to ozaj nádhera!!! Ďakujem všetkým za fotografie…

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 9946

Mozem potvrdit tak to je fakt super…:-) Ma niekto z tych medaijli na predaj???? A ak ano aka je tam cena???

0 0

http://aukro.cz/…1695101.html

0 0

Tak to som zvedavý, kde to skončí. Zatiaĺ to ide celkom pekne, aj keď je to v zlej sekcii . Inak naozaj krásne medaile. Šejnost je Šejnost.

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 9964

Palo65 napsal:

Mozem potvrdit tak to je fakt super…:-) Ma niekto z tych medaijli na predaj???? A ak ano aka je tam cena???

na predaj urcite niekto ma. aktualna cena podla mna cca 1000 – 1200 €

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 9966

Korlen napsal:

http://aukro.cz/…1695101.html

Dosiahnuta cena 31 650 Kč= 1 210€
Na začiatok celkom slušné…

0 0

Tak dnes som mal prvý krát možnosť vidieť v reále striebornú medailu Chrámov. Bol som milo prekvapený kvalitou razby. Je zrejmé, že tento výsledok umožnilo len použitie pôvodného náradia. Pri prezeraní medaily som mal pocit, že sa pozerám na jednobunečné dvojča, mladšie ale o 88 rokov :-) Samotná razba sa teda dá charakterizovať veľmi pozitívne, možno len na trochu predimenzovaný lesk, čo sa ale zas časom spraví. Taktiež z “křoví” som mal príjemný pocit, tá “bonbonierová” krabica po otvorení pôsobila skutočne dobre. Podoba certifikátu, púzdro na osvedčenie PU i samotná etui na medailu ako celok i individuálne majú úroveň primeranú zberateľskej popularite pôvodnej razby.
Na hodnotenie samotného zberateľského úspechu je iste ešte priskoro, navyše vychádza v nie najšťastnejšom čase, na prahu (aj numizmatickej) uhorkovej sezóny, ale prvotné informácie o záujme, včerajšia aukcia na Aukre i viac či menej dôveryhodné zvesti o prvých obchodoch, dávajú tušiť smer vývoja i následné jesenné hodnotenie. A treba asi povedať, že táto razba si to zaslúži.

Editováno: 15.6.2017 14:15
0 0

Také já měl včera možnost spatřit na živo medaili Chrámu ve stříbrném provedení a musím se všemi zůčastněnými jen souhlasit, je to nádherná ražba. Forma balení je zcela netradiční, ale pěkné, jen se obávám, že nynější i budoucí majitelé budou mít velký problém s uchováním (pizzy krabice) v nepoškozeném sta­vu.

0 0

http://www.mince-numismatika.cz/index.php?…

0 0

Nádhera i ve stříbře. Jsem zvědavý , kdy se objeví zlatá! A za kolik.

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 744 )

Partneri

Reklama