Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 15:42:05 38 užívateľov online - neprihlásený

Darujem začínajúcemu zberateľovi (VI) konvolútik mincí (Rezervované)

Darujem začínajúcemu zberateľovi (VI) konvolútik mincí

Darujem slušnému začínajúcemu zberateľovi alebo zberateľovi študentovi konvolútik mincí na foto. Jedinou podmienkou je osobné prevzatie v Stupave. A na základe toho, že sa cez kontaktný formulár na minulé dary hlásilo viacero záujemcov – neregistrovaných na stránke, myslí sa samozrejme registrovaný užívateľ na našej stránke.

Editováno: 19.4.2016 17:50
0 0

…tak toto je sila…

Dobri kamarat neľem slucha co hutoriš . . . aľe i doľiva!

0 0

Čo môj kamarát?

0 0

zlozenie minci na darovanie

0 0

Rozveď to trocha. Mám ešte niečo pridať? :-)

0 0

tomi asi myslel,ze v konvolutiku su aj mince slovenskeho statu.som zacinajuci zberatel,kde si mam prist? :)

0 0

lanci, ja Ti celkom verím, možno naozaj začínaš zbierať Slovenský štát, takže žiadny problém, len si pre to musíš prísť do Stupavy. Keďže Ťa mám ale rád, môžem Ti to poslať aj do Saratova :-)
Veď vieš, mne ide o to, aby sa zberateľský materiál, ktorého je mimochodom stále menej, nestrácal z tohto sveta ak ešte niekomu vie urobiť radosť.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 1536

lanci napsal:

tomi asi myslel,ze v konvolutiku su aj mince slovenskeho statu.som zacinajuci zberatel,kde si mam prist? :)

presne toto…vidim 4 kusy 5 halierov 1942, co nie su lacne mince, taktiez korunky su celkom pekne

0 0

slovensky stát som zacal zbierat asi pred dvoma rokmi,ale len tak pozvolna.nepozeram na stavy a pod.ide mi len o to mat mince slovenského statu.dam ti teda vediet a zastavim sa v stupave

Editováno: 19.4.2016 20:30
0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 1539

lanci napsal:

slovensky stát som zacal zbierat asi pred dvoma rokmi,ale len tak pozvolna.nepozeram na stavy a pod.ide mi len o to mat mince slovenského statu.dam ti teda vediet a zastavim sa v stupave

Ok lanci, teším sa, budú v dobrých rukách, dávam Ti ich do rezervácie.

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 1545

vdaka korlen.zavolam ti buduci tyzden a dohodneme sa.

0 0

Ok, len neviem či ste si dobre všimli, 4 krát 20 hal 1942 a 50 hal 1943 je predaj, neviem ako ste vypátrali tieto mince v konvolútiku na darovanie..? :-) Ale možno máte bystrejšie oko ako ja, mám ísť pozrieť?

0 0

ja som nic take nepovedal a ani som si nevsimol,ze by tam boli 4 krat 20 hal 1942 . :-)
ja vidim par minci slovenského statu.

Editováno: 19.4.2016 20:52
0 0

Nie nie, pardon, beriem späť, tomi napísal 4 ks 5 halierov 42.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 1547

Korlen napsal:

Ok, len neviem či ste si dobre všimli, 4 krát 20 hal 1942 a 50 hal 1943 je predaj, neviem ako ste vypátrali tieto mince v konvolútiku na darovanie..?

uprimne ? nie su zadara…ale nieeee, ja mam slovensky cely pozbierany takze preto nereagujem

0 0

Ale tomi je jastrab len čo je pravda, ten keby bol na kopci tak ma uvidí v Borinke :-)
Áno tomi, ale tie stavy sú horšie, nedával som ich preto do ponuky na predaj, ale zas by som chcel aby sa zachovali.
Podobne to je aj s tými inzerátmi, nejde mi o to dosiahnuť vysoké ceny, ale aby mince skončili u zberateľov a zachovli sa.

Editováno: 19.4.2016 20:58
0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 1551

Počkaj, ako nie sú zadara? To akože kuriér bol tak smädný? :-)

0 0

myslel som ten inzerat kde predavas…a kurier? som mu kupil horalku

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 744 )

Partneri

Reklama