Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 15:03:50 29 užívateľov online - neprihlásený

Fórum Aukcie a burzy

Upútavka na 13. aukciu M&Ch 7.4.2017. opäť v Prahe

Priatelia, až teraz mám k dispozícii uspokojivé foto kataógu samostatnej 13. aukcie M&Ch. Podľa mojich informácií sa jedná o samostatnú profilovú aukciu, ktorá sa uskutoční rovnaký deň ako 12. aukcia, čím sa podľa všetkého rešpektuje vôľa poskytovateľa draženého materiálu. Z rovnakých dôvodov sa zmenilo miesto, resp. poradie miesta organizácie jarnej a jesennej aukcie M&Ch. Z mojich informácií ďalej vyplýva, že náhľadový katalóg na 13. aukciu je naozaj iba ľahká ochutnávka, ale už z tej sa riadne točí hlava. V tejto aukcii by mal byť aj unikátne materiály, ktorý ešte v žiadnej aukcii v ponuke neboli. Budem sa, samozrejme, usilovať priebežne zisťovať ďaľšie vychytávky tejto aukcie a ak budem úspešný, prostredníctvom tejto stránky vás budem informovať

0 0

ďaľšie strany

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 6868

Ach jo… Asi prodám barák a budu mít tak na 3 mince

0 0

Re: Upútavka na 13. aukciu M&Ch 7.4.2017. opäť v Prahe
Odpoveď na príspevok č. 6867

Môžem potvrdiť Korlen tvoje slová, malo by to byť, tak ako si napísal! Podľa môjho názoru to bude jedinečná aukcia, aká sa ešte na Československom numizmatickom trhu ešte neuskutočnila.

0 0

Hm hm citim, ze sa konecne vytrepem aj na zivo tento nastavajuci masaker pozriet. Len aby ma kamera nebrala s otvorenou hubou vyzeram ako ET.

0 0

http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

0 0

Bude letos ještě nějaká burza na výstavišti v Trenčíně?
Něco jsem tam v listopadu zahlédl že vyjímečně v neděli 11.12.2016 ale nejsem si jistý.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 6999

ano 11.12 .v nedelu bude burza v trencine

0 0

O tom, že existuje Numisthaler FJ 1, jehož kopie z roku 1974 je na aukro, jsem doteď netušil. Pěkná medaile.

0 0

maličká otázočka : prišla Vám už faktúra z aukcie MCH ?

0 0

Nepřišla… ale u mě to bude asi tím, že jsem nic nevyhrál :D

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 7006

Prišla.

0 0

No skvelé, ako sa hovorí, nikdy nie si dosť veľký optimista. Na aktuálnej aukcii Aurei som mal desať limitov. Miektoré som myslel celkom veľkorysé. Výsledok úspešnosti = 0. Niektoré moje “veľkorysé” limity boli preskočené dvojnásobne..
Asi je ešte skoro na nejaké celkové analýzy, ale už teraz je zrejmé, že niektoré položky sklamali, niektoré celkom prepadli, ale zväčša, a to sa týka v podstate všetkého aktuálne vyhľadávaného materiálu, prekonali aj tie najoptimistickejšie očakávania. Počas dlhých zimných večerov tak zas môžme gumovať a prepisovať katalógy…

0 0

No já jsem třeba u pražských grošů (kterých tam nebylo moc) valil oči. Běžný Václav II. v né uplně špičkovém stavu 14.000 + %, Jan Lucemburský běžný typ ve stavu 1/1– za 6.000,– + % a další.

0 0

No dnešná posledná predvianočná burza v Trenčíne skutočne stála za to. Prišlo mnoho ľudí, bolo celkom tesno, postretal som nadštandartne veľa priateľov, aj členov tejto stránky. Dokonca aj trenčianska úderka sa dostavila v plnej zostave.
Ľudí kopec, len dobrého materiálu, asi už tradične, pomenej. Ale kto si privstal a mal trochu šťastia, alebo niečo predbežne dohodnuté, občas niečo odchytil. Mne sa pritrafila krásna dvojička korunovačných medailí z pražskej korunovácie Ferdinanda V. a jeho manželky Anny Márie Savojskej, ktorá sa odohrala 7. septembra 1836.

0 0

Ako píše vedúci burza pekná , no musím konštatovať že aj zlodeji si prišli na svoje , hoci v malom . Už pred pol rokom si niekto odo mňa " požičal" rákoczyho polturu a dnes to bol 50 Ks Tiso v krásnom stave . Musím konštatovať že dotyčný človek bol veľmi šikovný, pretože ešte naschvál istím foldre v zakladačoch opačne a aj tak sa mu ho podarilo vybrať . Doporučujem zvýšenú opatrnosť , hlavne v Trenčíne .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 7425

Je skutočne nie len smutné, ale aj naozaj zarážajúce, že niekto takto riskuje nadobro svoju povesť a stojí mu to za 50 korunáčku Tisa. Sparky, karma je zdarma, myslím si, že dotyčnému lepkoprstému tvoja minca veľa šťastia neprinesie…

Editováno: 11.12.2016 17:49
0 0

Pokiaľ nemal na chleba a rožky, prípadne farmársku klobásku a veľmi to chcel a potreboval tak ho neodsudzujem . Mohol však prísť a povedať že to potrebuje , boli by sme spokojní obaja. Ja pretože som niekoho obdaroval a on nemusí mať výčitky z krádeže . Aj keď pochybujem že u takéhoto človeka nejaké sú . Asi to patrí k jeho povahe.

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 7429

Nie, myslím, že nebol hladný. A o to je to smutnejšie.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 7419

Korlen napsal:

No dnešná posledná predvianočná burza v Trenčíne skutočne stála za to. Prišlo mnoho ľudí, bolo celkom tesno, postretal som nadštandartne veľa priateľov, aj členov tejto stránky. Dokonca aj trenčianska úderka sa dostavila v plnej zostave.
Ľudí kopec, len dobrého materiálu, asi už tradične, pomenej. Ale kto si privstal a mal trochu šťastia, alebo niečo predbežne dohodnuté, občas niečo odchytil. Mne sa pritrafila krásna dvojička korunovačných medailí z pražskej korunovácie Ferdinanda V. a jeho manželky Anny Márie Savojskej, ktorá sa odohrala 7. septembra 1836.

Do prdele, tak to je sila. Kúpim to od teba.
Že sa mne takéto niečo nepošťastí.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 7429

sparky napsal:

Pokiaľ nemal na chleba a rožky, prípadne farmársku klobásku a veľmi to chcel a potreboval tak ho neodsudzujem . Mohol však prísť a povedať že to potrebuje , boli by sme spokojní obaja. Ja pretože som niekoho obdaroval a on nemusí mať výčitky z krádeže . Aj keď pochybujem že u takéhoto človeka nejaké sú . Asi to patrí k jeho povahe

Priprav mi nejakú 10 korunu 1896 KB, aby aj mne vyšlo okrem klobásky aj na nejakú slaninku, šunku a nejaký koňačik. Budeš si ma musieť zarezervovať ako strážcu :-)))

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 7432

Nemusíš kupovať kamarát, ja si niečo vyberiem. Stačilo by aj námatkovo :-)

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 7434

Keď sme teda ešte aj pri 10 korune 1896 KB, neodstrkoval by som ani bz. Potreboval som a prešiel celú burzu a nenašiel ani jednu…

0 0

Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 7435

Korlen napsal:

Nemusíš kupovať kamarát, ja si niečo vyberiem. Stačilo by aj námatkovo :-)

:-)))))))))
0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 7419

… ja by som zhodnotil dnešnú predvianočnú burzu ako moc úspešnú a pri poslednom obchode som konštatoval, že na vianoce bude len treska z tesca.

viaceré obchody som už nedokázal uzavrieť – jednoducho neostali prostriedky, takže je stále z čoho vyberať a ako si napísal, treba si privstať alebo predom sa dohodnúť.

Editováno: 11.12.2016 20:56

http://www.cs-mince.eu/forum/category/show/197 = OSVETA, ALEBO AKO SA NENECHAŤ DOBEHNÚŤ.

0 0

ČNS Praha již zítra :)

http://numismatika.cz/…70_obsah.htm

Kopírování mých textů a fotografií je možné pouze pro nekomerční účely a je nutné vždy uvést zdroj.

0 0

Bohužel se nemůžu zúčastnit osobně – poslal jsem limity ale moc jim nevěřím :-).

0 0

Limitom alebo ČNS?

0 0

Kto má záujem o niečo extra:
https://www.sixbid.com/browse.html?…

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 7608

trobo napsal:

Kto má záujem o niečo extra:
https://www.sixbid.com/browse.html?…

No nekúp to za tie prachy .

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 744 )

Partneri

Reklama