Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 12:13:16 47 užívateľov online - neprihlásený

Fórum Aukcie a burzy

Re:
Odpoveď na príspevok č. 3647

majo2291 napsal:

Dávam do pozornosti aukciu Frühwald bude sa tam dražiť veľmi pekná zbierka:

https://www.sixbid.com/browse.html?…

Padla mi sanka . Docela provokacne vyvolavacky na niektorych polozkach bude to mela …

0 0

Bude , pošlem ti zoznam ktoré loty vynecháš …

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

628 ma krasnu vyvolavacku . Aj tie 10 d. F3 a 5d L. I. Keby to bol eshop tak od zajtra byvam v bivaku …

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 3650

sparky napsal:

Už si vybavujem hypotekárny úver. Banke vraj bude stačiť aj bid paper a potom proformainvoice .

Aj ja chcem takú banku :-)

0 0

Zberateľská burza Lozorno

Priatelia, ak by sa niekto z BA a okolia cez nastávajúci víkend mal nudiť, dávam do pozornosti Zberateľskú burzu v Lozorne, na ktorú sa mi samému stále nepodarilo dostať, aj keď to mám doslova pod nosom. Neviem teda hodnotiť úroveň, ani skladbu materiálu, ale mali by si vraj prísť na svoje aj milovníci automobilových veteránov. Budem sa usilovať tento krát prísť, ale znova mi to koliduje s inými povinnosťami. Možno sa tam teda pozrie niekto z vás a poreferuje :-)
Cestou to môžete zobrať cez Záhorskú Bystricu, kde sa konajú každoročné “Hrubé hody”, čo by malo byť príjemné rozptýlenie po prípadnom sklamaní v Lozorne.
No aby ste si nemysleli, že my to tu na Záhorí flákame, môžem ešte dať do pozornosti výstavu v Holíči – “Premeny života v habsburskej monarchii v období panovania Márie Terézie.”

0 0

NR

Dnes by mala byť v NR na AX burza. Od 7 do 12 hod. Uvidíme …

0 0

To už asi nestihnem .....

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Celkom dobrá burza. I keď dukáty boli len pod pultom a ostatné zlato len ojedinele. Ale €mince do zbláznenia.
Termín ďalšej burzy ešte nie je stanovený. Pravdepodobne február 2017.

0 0

Sběratel 2016 chystá sa niekto?

0 0

Kto sa nechystá???

0 0

ČNS Praha 17. září 2016

http://www.numismatika.cz/…69_obsah.htm

Kopírování mých textů a fotografií je možné pouze pro nekomerční účely a je nutné vždy uvést zdroj.

0 0

ČNS Brno 1. října 2016

http://www.cns-brno.cz/index.php?…

0 0

Menší sálové aukce ČNS Tábor 24.9.2016

http://www.numismatika.cz/…og/obsah.htm

0 0

61. aukcia Filatelie Klim

Priatelia, upozorňujem aj na reklamu uvedenej aukcie v pätke webu na vysúvacom banneri.
Sálové aukce – 61. podzimní aukce poštovních známek, papírových platidiel, mincí, řádú a vyznamenání
http://filatelie-klim.com/…znamenani_58

Editováno: 4.10.2016 15:37
0 0

Ideme , už viem pomerne presne na aké známky budem prihadzovať .

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 5322

No, všetci vedia že si na známky maniak, ale keď tam už budeš, možno by si popri známkach mohol ešte niečo prikúpiť, napríklad od položky 1268 by sa iste niečo dalo… :-)

0 0

Tištěný katalog by měl být zítra, ale již je možná prohlídka materiálu. Mince jsou na České a bankovky a specielně Sparky známky si můžete prohlédnout na Pekařské v Brně.

0 0

Aukčný katalóg 11. Aukcie Macho&Chlapovič

Dámy a páni, máme k dispozícii aukčný katalóg nastávajúcej aukcie M&Ch 14 – 15.11.2016. v Prahe
http://aukcie.machochlapovic.com/sk/aukcie

Editováno: 13.10.2016 15:40
0 0

Re: Aukčný katalóg 11. Aukcie Macho&Chlapovič
Odpoveď na príspevok č. 5595

Je tam niekoľko položiek, pri ktorých by som nepovedal nie ak by sa mi objavili po aukcii na stole.

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

Uff…tu uz nepomoze ani ladvinu predat…

Dobri kamarat neľem slucha co hutoriš . . . aľe i doľiva!

0 0

Pečeň dorastá , tú predaj . Ladvina nie. Pokiaľ samozrejme s tou tvojou už nerozbíjaš orechy …jaj

0 0

11. aukcia Macho & Chlapovič 14. 11. 2016

Dňa 14. 11. 2016 uskutoční aukčná spoločnosť Macho&Chlapovič v poradí už 11. sálovú aukciu. Miesto konania jesennej aukcie je už tradične v Prahe a to Hotel Mandarin Oriental, Nebovidská 459/1, Malá Strana.
V aukcii bude množstvo vzácnych razieb, ktoré určite zaujmú nie jedného vášnivého zberateľa. Zopár položiek si dovolím vybrať :-)

0 0

Re: 11. aukcia Macho & Chlapovič 14. 11. 2016
Odpoveď na príspevok č. 5944

Pri pohľade na štartovačku Šlikovského toliara 1529 z Jáchymova ma obchádzali mdloby… To je už naozaj len pre fajnšmekra čo sa veľmi dobre učil..

Editováno: 20.10.2016 13:58
0 0

ti, co sa dobre ucili, zvycajne robia pre tych, co skoly ani nedokoncili :D

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 5948

Áno, mal som to asi dať do úvodzoviek :-) Raz som stretol spolužiaka zo základnej školy, ktorý mal od 1. po 9. triedu iba jednotky, raz keď dostal asi v siedmej triede dvojku, prišli do školy jeho rodičia robiť bordel, bol na ceste do práce – strážnej služby… A iný, syn krčmárky, dnes “kope” prvú ekonomickú extraligu. Holt, žeby zdravý sedliacky rozum?

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 5950

Takmer hnrď po skončení školy som tvrdil, že tam nás učili veci, čo fungovali pred dvadsiatimi rokmi :-D

Teraz sa to čím ďaľej tým viac potvrdzuje a taktiež aj knihy od p. Kiyosakiho – Bohatý otec, chudobný otec alebo Prečo jednotkári pracujú pre trojkárov a dvojkári pre štát / tie by mali byť v škole povinné čítanie /

Editováno: 20.10.2016 15:50

http://www.cs-mince.eu/forum/category/show/197 = OSVETA, ALEBO AKO SA NENECHAŤ DOBEHNÚŤ.

0 0

Re: Re: 11. aukcia Macho & Chlapovič 14. 11. 2016
Odpoveď na príspevok č. 5946

Korlen napsal:

Pri pohľade na štartovačku Šlikovského toliara 1529 z Jáchymova ma obchádzali mdloby… To je už naozaj len pre fajnšmekra čo sa veľmi dobre učil..

Tak to Ti po ukončení aukcie neodporúčam pozerať dosiahnuté ceny :-)

0 0

Re: Re: Re: 11. aukcia Macho & Chlapovič 14. 11. 2016
Odpoveď na príspevok č. 5958

majo2291 napsal:

Korlen napsal:

Tak to Ti po ukončení aukcie neodporúčam pozerať dosiahnuté ceny :-)

Ha ha presne. Mooooc poloziek ma vyvolavacky velmi nizko postavene aby vyvolali boj a vzplanutie vášni

0 0

Re: Re: Re: Re: 11. aukcia Macho & Chlapovič 14. 11. 2016
Odpoveď na príspevok č. 5960

No, vášne už vzplanuli. Ale pripravujem sa to zvládnuť. Mám tam vyhliadnuté dve položky o ktoré zabojujem. Ale asi budem pozerať ako na tenise :-)

0 0

Ja som sa uskromnil len s jednou polozkou ale zas prehanat to nebudem, ved nie je vsetkym dnom koniec

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 744 )

Partneri

Reklama