Dnes je štvrtok 21.11.2024 - 14:25:32 24 užívateľov online - neprihlásený

Otázky a podnety pre Mincovňu Kremnica

Chytiš si inú ovečku, mladšiu, nesmúť. Máš atraktívne šediny, intelektuál .....na takých letia. Len ja neviem ošedivieť . Asi pre tie hlúposti čo stále robím .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

… Tebe sa to povie, mám pre ne už aj košiar a predal mi ho sám vlk :)

0 0

http://www.mint.sk/…min_2017.php

Bude, nebude????

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 7628

Dobry den,
najdete ju uz na www.mint.sk: http://www.mint.sk/…_novinky.php?…

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 8026

sparky napsal:

http://www.mint.sk/…min_2017.php

Bude, nebude????

Bude, tento týždeň.

0 0

Je štvrtok večer!!!!

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 8116

…staci prepnut na anglicky/nemecky jazyk a emisny plan na 2017 sa ukaze,slovensky nefunguje,neved­no preco.

Editováno: 19.1.2017 20:30
0 0

Toto ma nenapadlo …kto by to bol tušil . Ste koumák pane, vyslovuji obdiv.

0 0

Tak toto ma dnes dostalo… Klobuk dole!

0 0

Myslíte, že najakého austrálčana zaujíma emisný plán Kremnice?

http://www.cs-mince.eu/forum/category/show/197 = OSVETA, ALEBO AKO SA NENECHAŤ DOBEHNÚŤ.

0 0

Pokiaľ by mi dali austrálske občianstvo tak určite

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 8116

Budem uprimny, sam som prekvapeny (a sklamany) ze napriek prislubu, tam emisny plan nie je este ani dnes – a nebude az do zaciatku tyzdna.
Ospravedlnujem sa, mrzia nas takeho zbytocne preslapy. Su veci ktore ked clovek nemoze ovplyvnit sam, tak mozu dopadnut aj takto.

Ak by Vam to pomohlo, tak si prepnite jazykovu verziu www.mint.sk na AJ/NJ – do konca vikendu aspon anglicka verzia emisneho planu.

0 0

Neviete o nejakej peknej lektorke anglického alebo nemeckého jazyka?
Vek cca 30 –35 , čiernovláska , štíhla postava ..........cenové podmienky a dochádzku na lekcie si dohodnem po oznámení kontaktu .
Ten prosím ale do správy aby to všetci nevideli . Ďakujem .

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 8129

sparky napsal:

Neviete o nejakej peknej lektorke anglického alebo nemeckého jazyka?
Vek cca 30 –35 , čiernovláska , štíhla postava ..........cenové podmienky a dochádzku na lekcie si dohodnem po oznámení kontaktu .
Ten prosím ale do správy aby to všetci nevideli . Ďakujem .

Pan je fajnšmeker aj v tejto oblasti …

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 8129

… chystáš sa do austrálie? :D

http://www.cs-mince.eu/forum/category/show/197 = OSVETA, ALEBO AKO SA NENECHAŤ DOBEHNÚŤ.

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 8127

Tak zase takáto úprimna odpoveď sa až tak často nevidí… Hlavne, čo sa týka štátnych inštitúcii.

0 0

Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 8133

majo2291 napsal:

Tak zase takáto úprimna odpoveď sa až tak často nevidí… Hlavne, čo sa týka štátnych inštitúcii.

…suhlasim,treba ocenit uprimnu odpoved,ved sme len ludia.

0 0

Dnes na stránke už visí plán aj v slovenskom jazyku .

Dovolím si hneď prvú otázku na produkciu vo februári ,kde sa chcem spýtať o aké AUTORSKÉ RAZBY ide ?

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 8192

Autorske razby – zhodou okolnosti prave dnes sme videli prve vzorky a vyzeraju skvele (moj osobny nazor:).
Umelci naseho atelieru mali uplnu volnost pri tvorbe, bez vonkajsich zasahov, korekcii – kazdy z nich vytvoril dielo/medailu podla vlastnej predstavy. Medaily maju nadhernu vysoku plastiku (co je pomerne narocne na vyrobu – preto maju len 50 ks naklad)

Ako perlicku mozem prezradit, ze kvoli idelnemu vysledku si ich aj sami vlastvorucne patinovali (tak aby bolo tienovanie 100%)

Ukazku jednej z medaili si exkluzivne mozete pozriet ako prvi na cs-mince ;)

0 0

…kedy bude mozne vidiet jednotlive razby pred spustenim rezervacie?…ukazka vyzera velmi zaujimavo.

0 0

Skutočne dobrý krok. Uvidíme niečo nové, unikátne.
Prajem autorom aby bol i komerčne úspešný.

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

Tak ukážka sa mi osobne veľmi páči. Uvidíme, ako to bude vyzerať naživo. Som veľmi rád, že o túto novinku sa s nami na tejto stránke mincovňa podelila. Teším sa na ďalšie prekvapenia zo strany MK…

0 0

séria Ag medailí, kostolíky

Dobrý deň prajem,
niekedy v minulosti som komunikoval s Vašim marketingovým oddelením na tému razby série medailí “Skvosty architektúry Slovenska – Drevené kostolíky”, ktoré, žiaľ, vypadli z emisných plánov.
Uvažujete s ukončením série resp. aspoň s vyrazením medailí s kostolíkmi, ktoré sú zaradené v zozname Unesco
a ešte neboli emitované (kostoly v Ladomírovej, Tvrdošíne, Kežmarku, Leštinách a Hronseku)?

ďakujem za odpoveď

ďakujem

0 0

Re: séria Ag medailí, kostolíky
Odpoveď na príspevok č. 8240

rudi2 napsal:

Dobrý deň prajem,
niekedy v minulosti som komunikoval s Vašim marketingovým oddelením na tému razby série medailí “Skvosty architektúry Slovenska – Drevené kostolíky”, ktoré, žiaľ, vypadli z emisných plánov.
Uvažujete s ukončením série resp. aspoň s vyrazením medailí s kostolíkmi, ktoré sú zaradené v zozname Unesco
a ešte neboli emitované (kostoly v Ladomírovej, Tvrdošíne, Kežmarku, Leštinách a Hronseku)?
ďakujem za odpoveď
ďakujem

V oktobri sa vraciame s touto ediciou a na rozdiel od minulosti sa medaily v patinovanej verzii budu dat kupit aj samostatne.

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 8221

Naprosto super nápad autorské tvorby medailérů. Budu rád, až začne možnost rezervace. Ze čtyř nabízených autorů jsi určitě nějakého vyberu.
Můžete sdělit kdo konkrétně je autorem Vámi ukazované medaile? Děkuji.

0 0

Re: Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 8242

Ševci napsal:

Naprosto super nápad autorské tvorby medailérů. Budu rád, až začne možnost rezervace. Ze čtyř nabízených autorů jsi určitě nějakého vyberu.
Můžete sdělit kdo konkrétně je autorem Vámi ukazované medaile? Děkuji.

Autor je Roman Lugár

0 0

Děkuji. A náhled práce ostatních autorů zde také zveřejníte?

0 0

Re: Re: séria Ag medailí, kostolíky
Odpoveď na príspevok č. 8241

Mincovna Kremnica napsal:

rudi2 napsal:

Dobrý deň prajem,
ďakujem za odpoveď
ďakujem

V oktobri sa vraciame s touto ediciou a na rozdiel od minulosti sa medaily v patinovanej verzii budu dat kupit aj samostatne.

Ďakujem za odpoveď, nie som si, ale celkom istý či sme sa porozumeli, ja mám na mysli “Skvosty architektúry Slovenska – Drevené kostolíky”, a link na poslednú medailu prikladám http://www.mint.sk/nakup_info.php?…

0 0

Re: Re: Re: séria Ag medailí, kostolíky
Odpoveď na príspevok č. 8250

Ďakujem za odpoveď, nie som si, ale celkom istý či sme sa porozumeli, ja mám na mysli “Skvosty architektúry Slovenska – Drevené kostolíky”, a link na poslednú medailu prikladám http://www.mint.sk/nakup_info.php?…

Mate pravdu. Drevene kostoliky su zastavene. Nevylucujeme ich pripadne pokracovanie v buducnosti. Tento rok to ale este nebude.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 8244

Ševci napsal:
Děkuji. A náhled práce ostatních autorů zde také zveřejníte?

Urcite ano. Medaila R.Lugara bola v ten den prva ktoru sme fotili, preto sme Vam ju ukazali ako jedinu.

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 744 )

Partneri

Reklama