Dnes je sobota 5.4.2025 - 1:18:05 19 užívateľov online - neprihlásený

Medaile a žetóny F.J.I.

ďaľšie foto

0 0

Strieborná oválna medaila “FJ I. Státní cena za chov koní” 1908, signovaná, punc videnskej mincovne na hrane. Zriedkavá varianta s českým nápisom na pôvodnej etui. Autor Heinrich Jauner, Ag, 49 × 42 mm, 32,55 g.

1 0

Bronzová medaila pri príležitosti výstavy k 40. rokom vlády Františka Jozefa vo Viedni 1888
Priemer: 65mm
Krásny stav

0 0

Medaila FJ I., Ag, čestné ocenenie ministerstva obchodu Wien 1908

Medaila v Ag, 57 mm, 70,1 g, nápis po obvode a sig. A
Medailér: Tautenhayn
Myslím, že sa to vzťahovalo aj k móde, či???

0 0

Veľký Korunovačný žetón Františka Jozefa I. z roku 1867 s vzácnym Latinským opisom a peknou patinou

0 0

K vydarenej medaile k 40 výročiu vlády FJ I. od Stephana Schwartza, ktorú uvádzam tu
http://www.cs-mince.eu/…ead/show/109?…
ešte sesternica, medaila k rovnakej príležitosti, teda 40 rokov vlády Františka Josefa 1888, ktorú venovalo mesto Viedeň. Príjemný medailérsky koncert dvojice Anton Scharff a Josef Tautenhayn, kde sa autorom podarilo na malý priestor medaily nerušivo a pomerne veľkolepo umiestniť mnoho symbolov. Medaila má priemer 62 mm, váhu 87,26 g, bronz.

0 0

Na dnešnej aukcii M&Ch sa korunovačné žetóny Budín 1867 FJ a Sisi zbláznili. Tak napríklad :
FJ 1 3/4 dukát latinský opis 4200 eur +%
FJ dukát latinský opis 2400 +%
Sisi 1 3/4 dukát latinský opis 4000 +%
Sisi dukát latinský opis 2800 +%

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 11984

A to som si myslel pred tromi rokmi, keď mi ponúkali korunovačný dukát Sisi s latinským opisom za 500 EUR, že to je prestrelená cena :-(

0 0

Ahoj Páni, prepáčte, nikdy som nepredával cez stránky medaile. Neviem kde ich mám zaradiť zdá sa mi tieto RU medailičky zaradiť sem napredaj. Chcel by som Vás pekne poprosiť o kúpu medailí. Rozhodol som sa predať tieto kúsky kvoli fin. Jedná sa zatiaľ o 10ks medailí. Niektoré sú veľmi málo videné, niektoré častejšie, niektoré zbierkový stav, niektoré trošku horšie. Veď to uvidíte na fotkách, rád by som to predal ako celok niekomu. Najlepšie by bolo z okolí Nitry, ale nemám problém zaslať aj poštou. Cenu by som si predstavoval cca 1000€ ale som rozumný človek, zak sa viem porozprávať o cene. Rád zašlem aj druhé strany, alebo detailné fotky v správe.

Editováno: 25.4.2018 21:22
0 0

50. výročie vlády F.J.I. –2.12.1898

2 0

Ahoj kolegovia.
Po pár rokoch trošku oživím vlákno peknou korunovačnou medailou Františka Josefa I.

3 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 14518

Kde sa to dá kúpiť? Pozeral som aj v KAUFLANDE kde majú vraj všetko , no toto už nemali .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 14519

Do Kauflandu tiež chodím pre istotu pozerať pravideľne ale zatiaľ nič.
Korunovačná medaila je z Viedne :)

1 0

Re: Žetón k 60 rokom vlády FJ I.
Odpoveď na príspevok č. 11216

Už to bude 6 rokov starý príspevok, ale skúsim postnúť jeden sken s infom o Vašéj medailičke.
Medailičky sa robili s uškom, alebo bez uška/očka, ak si to kupec prial, tak bola medaila bez uška.
20 milimentrová varianta v téj dobe stála 2korunky :)

1 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 770 )

Partneri

Reklama