Dnes je streda 30.4.2025 - 14:09:03 15 užívateľov online - neprihlásený

Nový katalóg Medailérska tvorba v rokoch 1918 - 1960

Pokračovanie katalógu

1 0

Pokračovanie katalógu

1 0

Pokračovanie katalógu

1 0

Pokračovanie katalógu

1 0

Pokračovanie katalógu

1 0

Pokračovanie katalógu

1 0

Pokračovanie katalógu

1 0

Pokračovanie katalógu

1 0

Čoraz krajšie.
Už sa teším na papierovú verziu. Vie sa už o nej niečo viac?

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 12160

Pozdravujem,
tlačená verzia sa pripravuje. Sú potrebné malé úpravy textu. Nejaké finančné prostriedky na tlač už sú, hľadáme firmu ktorá to vytlačí najlepším pomerom – cena vs. kvalita.
Nedeje sa to tak rýchlo ako by som si to sám prial…
Keď budú reálne vytlačené prvé kusy, samozrejme dáme verejne vedieť.

0 0

Záver katalógu

1 0

Tlačená verzia katalógu

Dobrý deň,
vytlačený katalóg medailí je k dispozícii, na požiadanie do súkromnej správy s vašou adresou vám ho viem poslať .
Za katalóg neplatíte nič, je riešený zo sponzorských peňazí.
Platí pravidlo 1 ks na jednu adresu. ( aby sa ušlo ostatným )

Samozrejme existuje obmedzený počet kusov, nejaké katalógy budú mať ešte k dispozícii Sparky a Korlen. To iba pre prípad, že sa minú tie moje.

0 0

Krásne. Krásny (a prepotrebný) katalóg a krásne gesto. Gratulujem.

0 0

Re: Tlačená verzia katalógu
Odpoveď na príspevok č. 12343

1numizmatik napsal:

Dobrý deň,
vytlačený katalóg medailí je k dispozícii, na požiadanie do súkromnej správy s vašou adresou vám ho viem poslať .
Za katalóg neplatíte nič, je riešený zo sponzorských peňazí.
Platí pravidlo 1 ks na jednu adresu. ( aby sa ušlo ostatným )

Samozrejme existuje obmedzený počet kusov, nejaké katalógy budú mať ešte k dispozícii Sparky a Korlen. To iba pre prípad, že sa minú tie moje.

Velmi sa teším

MEMENTO MORI CARPE DIEM

0 0

Všetkým, ktorí si požiadali na základe tejto výzvy o tlačený katalóg tu, na BM a telefonicky, som ho dnes poslal.
Na poštu som odniesol do 10 kg katalógov :-)
Pár ich ešte odovzdám osobne, ale všetky kusy u mňa sú už rezervované…

Pridávam citát jedného z najväčších sochárov Slovenska a medailéra, Jána Koniareka :
( uverejnené v : Slovenské pohľady 1937, Sochár a národ )

" Dejiny iných národov sa skladajú vo veľkú knihu, nazvanú Dejiny sveta. Je len zrejmé, že národy, ktoré si uvedomili silu a zmysel národných dejín, neuspokojili sa len s ich písomným zaznamenávaním, ale prizvali si na pomoc aj výtvarné umenie sochárske ako výrazový a mocný prostriedok, človeku najpochopiteľnejší a najpriamejší. Tak vznikli dejiny národov stelesnené v plastike.
Kamkoľvek pozrieme, či do Londýna, Berlína, Paríža, Ríma, Viedne, Budapešti, Belehradu, všade vidíme monumentálne pomníky, ktoré vyrástli z národnej histórie, uchvacujú nás známou čarovnosťou sochárskej plastiky, sú hmatateľné, priťahujú nás, hladíme studený kameň, bronz či mramor, a vtedy si vlastne v plnej miere uvedomujeme nesmierny význam národnej kultúry, ktorá vo všetkých prípadoch dáva nezapomenuteľný znak týmto svetovým metropolám.
Ak si z tejto stránky všímame nášho Slovenska, zjavne vidíme, že nám tu čosi podobného chýba, slovom, že jedna umelecká disciplína nielen že dosiaľ temer nič v tomto smere neprodukovala, ba, poviem otvorene, ešte skoro ani nezačala."

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 12349

Ten citát pána Koniareka má má minimálne takú váhu, ako tie katalógy na pošte. A to vôbec nemyslím ironicky. A platí to, bohužiaľ aj dnes tak ako pred 80 rokmi…

0 0

Vdaka

Velmi pekne dakujem za katalog. Super praca,krasne foto…proste uzasne…

Dobri kamarat neľem slucha co hutoriš . . . aľe i doľiva!

0 0

Re: Vdaka
Odpoveď na príspevok č. 12351

Som rad ak sa paci…ma na tom nemalu zasluhu aj Sparky, ktory vybavil tuto krasnu kvalitnu tlac katalogov, za co osobne dakujem.

0 0

Nechcel som skôr, ale keď je to už vonku, aj ja sa pripájam a úprimné uznanie a poďakovanie Sparkymu za nezištnú pomoc, kopec času a najazdených kilometrov. To sa zas hneď tak nevidí…

0 0

Gratulujem autorom k fakt dobre odvedenej práci pri spracovaní katalógu a taktiež Sparkymu za spoluprácu.

0 0

Klobúk dole, ozaj kvalitne odvedená práca, som veľmi rád, že tento katalóg obohatí moju knižnicu…

0 0

Dnes som aj ja obdržal katalóg. Veľmi pekne a prehľadne spracované. Ďakujem všetkým kto sa podieľal na tvorbe tohto katalógu.

0 0

Pripájam sa, skutočne veľmi pekná práca. Ďakujem.

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

Katalóg dnes prišiel. Ďakujem

Editováno: 15.8.2018 14:44
0 0

Ďakujem za spomenutie môjho nicku , no všetko to spískali hlavne dvaja autori , ktorí sú uvedení na katalógu . Jeho vytvorením , zabezpečením sponzorov a pod. Tá ostatná obslužná činnosť do ktorej som sa trochu zapojil je drobnosť .

A keď tak nad tým rozmýšľam zabudlo sa na krst šampanským a podpisy autorov .......týmto si do svojho katalógu záväzne objednávam podpisy oboch autorov .

Editováno: 15.8.2018 15:15

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 12359

Rád by som sa tiež postavil do radu, len sa bojím ako to technicky zrealizovať…

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 12360

Korlen napsal:

Rád by som sa tiež postavil do radu, len sa bojím ako to technicky zrealizovať…

Sadneš ku mne ráno o 6.00 do auta a o 12.00 sme doma aj s podpísanými katalógmi .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

vyborna praca, dakujem za katalog vsetkym, ktori sa o konecny vysledok pricinili…

0 0

Ďakujem za katalóg.Skladám klobúk pred Vami.

0 0

Som rád, že sa medzi nami nájdu ľudia, ktorí dokážu pohladiť dušu zberateľa takouto lahôdkou.
Patrí Vám vďaka …, rovnako ako kolegovi z tejto stránky, ktorý sa, aj keď som už ani nedúfal, postaral
o to, aby mal tento katalóg miesto aj v mojej knižnici.

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 770 )

Partneri

Reklama