Dnes je piatok 4.4.2025 - 8:00:42 39 užívateľov online - neprihlásený

Darujem katalóg "Rakouské, Rakousko - Uherské vojenské a občanské záslužní a pamětní medaile

Darujem katalóg "Rakouské, Rakousko - Uherské vojenské a občanské záslužní a pamětní medaile

Pokiaľ viem, na túto tému u nás neexistuje žiadny štandartný katalóg, tak pred časom vznikol aspoň takýto – svojpomocný, vďaka excelentnému faleristovi a mimochodom aj dobrému človeku. Katalóg venujem bezplatne niekomu, komu skutočne pomôže a urobí radosť. Ideálne je osobné prevzatie na najbližšej burze v TN.

0 0

Budem rad ak mi ho darujes, nakolko takato kniha ci literatura ako pises v slovenskom alebo ceskom jazyku chyba aspon podla mojho “googlovania”. Ak by niekto o takejto knihe s radmi a vyznamenaniami z obdobia RU vedel, budem rad ak tu necha odkaz. Faleristika z obdobia RU v poslednom case tiez zaznamenava nevidany cenovy rast. Ked pred par rokmi sa dalo kupit vyznamenanie (napr. zasluzny kriz) za 100–120€, tak dnes je takato cena iba za originalnu krabicku, v ktorej sa to vyznamenanie nachadza a zohnat kvalitne vyznamenanie je tiez velky problem.

Editováno: 27.1.2017 12:07
0 0

No tak to bola rýchlovka :-)
Ok, je Tvoj. Ostatné dohodneme cez správy.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 8270

ok a dakujem, mas u mna kavu :-)

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 8271

S dvomi mliečkami :-)

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 8269

KB1328 napsal:

Budem rad ak mi ho darujes, nakolko takato kniha ci literatura ako pises v slovenskom alebo ceskom jazyku chyba aspon podla mojho “googlovania”. Ak by niekto o takejto knihe s radmi a vyznamenaniami z obdobia RU vedel, budem rad ak tu necha odkaz. Faleristika z obdobia RU v poslednom case tiez zaznamenava nevidany cenovy rast. Ked pred par rokmi sa dalo kupit vyznamenanie (napr. zasluzny kriz) za 100–120€, tak dnes je takato cena iba za originalnu krabicku, v ktorej sa to vyznamenanie nachadza a zohnat kvalitne vyznamenanie je tiez velky problem.

Áno, i keď sa faleristike venujem len skôr okrajovo, pre potešenie, lebo sú to krásne kúsky, môžem potvrdiť, že cena dobre zachovaných originál krabičiek dosahuje nedávne ceny vyznamenaní samotných. Samozrejme ak hovoríme o tých dostupnejších.

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 770 )

Partneri

Reklama