Dnes je sobota 28.12.2024 - 2:23:30 6 užívateľov online - neprihlásený

Pobočka Banská Bystrica-informácie o činnosti

Pobočka Banská Bystrica-informácie o činnosti

V tejto téme budem informovať o aktuálnom dianí v Banskobystrickej pobočke Slovenskej numizmatickej spoločnosti.

Editováno: 10.2.2016 20:28
0 0

clenska schodza

V pondelok 29.02.2016 o 16:00 sa bude konať pravidelná členská schôdza SNS pobočka Banská Bystrica v sídle NDS na Skuteckého ulici.

Editováno: 16.2.2016 21:47
0 0

Hodnotiaca členská schôdza

Výbor pobočky SLOVENSKEJ NUMIZMATICKEJ SPOLOČNOSTI PRI SAV POBOČKA BANSKÁ BYSTRICA
zvoláva hodnotiacu členskú schôdzu, ktorá sa uskutoční dňa 19.3. 2016 so začiatkom o 9,00 v zasadačke budovy Slovenskej správy ciest v Banskej Bystrici na ulici Dominika Skuteckého číslo 30

0 0

Táto akcia sice nie je akciou pobocky, ale urcite bude zaujimava 17.5. o 17:00 v Matejovom dome v BB “Príbehy osobností do mincí vyryté”

Editováno: 11.5.2016 21:11
0 0

Dnes o 16:00 členská schôdza SNS pobočka BB na Skuteckého 30

0 0

Dňa 27.08.2016 or­ganizuje pobočka BB výlet do Budapešti na numismatický veľtrh. Nakoľko sú voľné miesta môžu sa pridať aj záujemcovia, ktorí nie sú členmi, Cena za cestu je cca 15 euro, odchod z BB v ranných hodinách.

Editováno: 29.6.2016 22:37
0 0

Můžeš prosím poslat link na ten veleth? Díky.

0 0

http://eremgyujtok.hu/rendezvenyek/ nasiel som len tu toto, ide skor o numizmaticku burzu ako veltrh, aj ked na schodzi to bolo odprezentovane tak :-). Ale zaujem ist zo strany clenov bol uvidíme ci to bude stat za to.

0 0

12.12.2016 o 16:00 sa uskutoční koncoročná schôdza pobočky v Banskej Bystrici v sídle SSC na Skuteckého ulici.

0 0

6. mája 2018 Burza v Banskej Bystrici na tradičnom mieste v misijnom dome na Skuteckého ulici. Kto má chuť niečo kúpiť predať alebo len pozrieť a pokecať nech sa páči :-)

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 12034

michal bb napsal:

6. mája 2018 Burza v Banskej Bystrici na tradičnom mieste v misijnom dome na Skuteckého ulici. Kto má chuť niečo kúpiť predať alebo len pozrieť a pokecať nech sa páči :-)

Budú aj pochutiny tekutého skupenstva a spev?

Najpodivuhodnejšie na budúcnosti je predstava, že našu dobu budú nazývať staré zlaté časy

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 12046

Bufet tam je :-))

0 0

Z vlastných skúsenosti môžem potvrdiť, že tie pochutiny v tom bufete sú a lacno .

Editováno: 3.5.2018 15:09
0 0

Normálne ste ma ukecali ..idem si pozrieť vlak .

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0

Numizmatické sympózium Banská Bystrica

Dňa 09.06.2018 od 9:30 sa bude konať numizmatické sympózium v Banskej Bystrici, pripravované ÚV SNS pre členov SNS pri SAV, hostiteľom bude pobočka SNS Banská Bystrica. Miesto konania ja v zasadacej miestnosti Slovenskej správy ciest na Skuteckého ulici č. 357/32. Vstup voľný. Pre účastníkov bude k dispozícii malé občerstvenie. Parkovanie je možné pred budovou SSC bezplatne. Od autobusovej a vlakovej stanice cca 15 minút pešo (podľa kondície).

0 0

http://www.numizmatici.sk/…ej-bystrici/
:-)

Najpodivuhodnejšie na budúcnosti je predstava, že našu dobu budú nazývať staré zlaté časy

0 0

Pobočka Banská Bystrica ponúka 1 miesto na plánovanom výlete do Frankfurtu na veľtrh numismata v dátume 21.-23.11 2019 cena 130 euro, v cene je 2 noci ubytovanie kúsok od Frankfurtu a doprava. Info u mňa.

2 0

pripravovaná medaila

Ako som sľúbil na inom mieste, prikladám, zatiaľ síce len v papierovej podobe víťazný návrh na plánovanú medailu našej pobočky, ktorú sa chystáme vydať v budúcom roku. Autorom víťazného návrhu je pán Milan Kožuch.

Editováno: 17.8.2020 14:53
2 0

pekná.
Rozhodli ste už i o technických parametroch?

Si vis pacem, para bellum. Acta non verba.

0 0

60 mm, v dvoch vyhotoveniach ag a cu

0 0

dik

0 0

Re: pripravovaná medaila
Odpoveď na príspevok č. 13689

michal bb napsal:

Ako som sľúbil na inom mieste, prikladám, zatiaľ síce len v papierovej podobe víťazný návrh na plánovanú medailu našej pobočky, ktorú sa chystáme vydať v budúcom roku. Autorom víťazného návrhu je pán Milan Kožuch.

Krásna bude. Návrh je s citom a pekne umelecky spracovaný. Nejako sa nám tie 60mm medaily množia :-) Teším sa.

1 0

V mene pobočky BB by som sa rád poďakoval trenčianskym kolegom a ústrednému výboru SNS za výborné zorganizované valné zhromaždenie aj v tejto pandémiou komplikovanej situacii. Gratulujem novým aj staronovým členom a držím palce v ďalšej práci. A v neposlednom rade ďakujem p. Fečovi z košickej pobočky za pekné prekvapenie v podobe 0 euro suveníru s motívom Slovenskej numizmatickej spoločnosti.

Tešíme sa na ďalšie stretnutia :).

3 0

Opatrenia COVID19

Vzhľadom na zhoršujúcu sa pandemickú situáciu sú schôdze banskobystrickej pobočky až do odvolania zrušené.
Verím že sa čoskoro opäť uvidíme a želám pevné zdravie.

0 0

Skutecky

Sadrový model pred odliatim negativu pozitívu :) ako ma Milan Kožuch poučil, z negatívov sa už nerobí od kedy sa nepantografuje. :)

Editováno: 22.2.2021 22:53
3 0

pekný

0 0

Tak, medaila je zaradená do výroby je voľných pár medených verzií v cene 38 euro bez krabičky alebo za 48 euro v peknej krabičke od pána Groscha z Kremnice.
Parametre medaile sú :
Priemer 60 mm
Hrúbka strižku 4 mm
Hmotnosť cca 98 g
Prevedenie patinovaná
Číslovanie na hrane 75 ks čiže 1/75, 2/75 atď. Voľné čísla od 55 vyššie.
Autor Milan Kožuch
Razba Mincovňa Kremnica
K medaile bude certifikát s údajmi.

Ak niekto má záujem, kontaktovať mňa. Objednáva sa formou úhrady ceny medaily na účet. Medaila bude hotová koniec apríla/začiatok má­ja.

Editováno: 19.2.2021 21:57
2 0

A je na svete

Medaila v dvojickovej kazete Ag Cu

3 0

Ina parada, fakt super!

0 0

Musím pre ne rýchlo utekať

Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 745 )

Partneri

Reklama