Dnes je štvrtok 3.4.2025 - 0:10:06 25 užívateľov online - neprihlásený

Dorazba Oživenie kremnického baníctva 2016

Ten dukát myslím 3000 E neskončí. Ten ještě půjde si myslím s poplatkama na 4 – 4,5 tis. E. Mno uvidíme.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 6780

Kaporcek napsal:

Limitovanie v aukcii MCH skoncene. Zatedy sada Ozivenie R 16 na 16,000 e a 1 d na 3,000 e . Vyslednu cenu mozno este upravi prihoz na sale .

Zatím aktuální cena 23.000E

„Vždy je lepší hovořit s rozumným člověkem o něčem hloupém, než s hlupákem o něčem rozumném.“

0 0

Re: Re:
Odpoveď na príspevok č. 6782

Môj odhad – sada R16 cez 25000 + % a dukát R16 cez 3500 + %.
O 17tej to vypukne, bude to naozaj napínavé. Na niektoré položky som moc zvedavý. Aj na vyrovnávanie disproporciií, kedy má napríklad krásna minca alebo medaila zo 16. storočia vyvolávačku nižšiu ako novodobá Ag medaila, alebo 350 – 400 ročný dukát Habsburgovcov rovnakú vyvolávačku ako viac menej tiež novodobé razby 20. storočia, či dokonca doby nedávno minulej…

0 0

Tak padla mi sánka dnes po položke Sada Oživenie R16 v aukcii MCH. 27,000 E + % to je celkovo 32,400 EUR. Čo na to dodať ? Idem si dať čokoládu … Táto vec je nastavená aby minimálne v 1,2 dukáte a v Ag. cenou prekročila pôvodnú razbu.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 6801

Jednodukát mňa osobne trochu sklamal (neviem aké tam bolo číslo..), čakal som najmenej 3500, ale asi boli všetci sústredení na tú sadu a potom ešte chvíľu v šoku :-) Ale inak súhlas, 32400 vyráža dych a rovnako súhlas, minimálne 1d, 2d a Ag (myslím všetky, aj sólo veľké) majú potenciál preskočiť pôvodné.

0 0

Dukát jsem čekal taky malinko víc ale 3600 E (tedy 98.000 Czk) na to jak je to hodně mladá ražba je slušné. Vyšší nominály bude už asi nereálné sehnat takže to jeho cenu + cenu stříbrných si myslím potáhne směrem nahoru.

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 6801

Kaporcek napsal:

Tak padla mi sánka dnes po položke Sada Oživenie R16 v aukcii MCH. 27,000 E + % to je celkovo 32,400 EUR. Čo na to dodať ? Idem si dať čokoládu … Táto vec je nastavená aby minimálne v 1,2 dukáte a v Ag. cenou prekročila pôvodnú razbu.

Po dnešku se s Vámi dá souhlasit, i když pro mě je to dost nepochopitelne, aby novorazba překonala s cenou původní ražbu. Zvláštní doba, ale co naděláme…

„Vždy je lepší hovořit s rozumným člověkem o něčem hloupém, než s hlupákem o něčem rozumném.“

0 0

Ten dukát si to odsral lebo sála ostala v šoku po tej cene. Hej nová vec. Ale 2 faktory zavážili slovíčko ,, Dorazba´´ a počet razených kusov. Doba veru divná. Staré veci vyťahujú ešte zberatelia zo svojich zbierok ale tieto novinky kúpili investori šuchli do trezorov a basta. Jednoducho to nie je a nebude. Nemajú potrebu to vyťahovať. Lebo teraz je problém čo kúpiť a nie začo to kúpiť

0 0

Re:
Odpoveď na príspevok č. 6806

No, bol by som opatrný, dukáty obdobia volených kráľov a Habsburgovcov vyrážali dych. Až na jednu položku, kde som zostal prekvapený nízkou dosiahnutou cenou (kto vie prečo..), som doslova čumel, inak to neviem povedať. Prekonali moje očakávania často o 50 a viac %. Podľa mňa tiež masaker bez motorovej píly. A tých tiež viac nebude, len menej. Ak dnes investori tlačia do numizmatiky také peniaze, záleží asi len na tom akých fundovaných poradcov majú. Pretože v stredoveku a Habsurgovcoch minimálne do MT, si hocikto netrúfne mudrovať. Ale budúcnosť bude veľmi interesantná. Pri všetkom hodnotenom z podstaty, či starom, alebo aj novšom. Pre mňa je trend jasný.

0 0

Po dlouhe dobe, nejeke zlate na aukru :)

http://aukro.cz/…5726589.html
http://aukro.cz/…5713165.html
http://aukro.cz/…5709259.html

0 0
Kontaktný formulár

Administrátori: Ivan, Jan

Moderátori: Korlen, majo2291, michal bb, Ševci

VIP partneri: 118apo118, Caesar, minca1, Radek, rudi2, sparky, trobo

Seznam registrovaných uživatelů ( 770 )

Partneri

Reklama