Prezeranie mincí elektrónovým rastrovacím mikroskopom ma pri numizmatike vždy iritovalo .
Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"
Dnes je streda 16.4.2025 - 23:12:55 - 20 užívateľov online - neprihlásený
Prezeranie mincí elektrónovým rastrovacím mikroskopom ma pri numizmatike vždy iritovalo .
Inteligentní ľudia sa snažia problémy riešiť , geniálni sa ich snažia nerobiť . " Albert Einstein"
Sada svätováclavských dukátov 1923 - 1936
Dnes som sprostredkoval a bol prítomný pri obchode so sadou
svätováclavských dukátov 1923 – 1936. Stav dukátov bol goodEF až aUNC.
Súčasťou sady a obchodu bola na objednávku vyrábaná drevená etue so
strieborným a pozláteným štítkom “Sada dukátov Svätého Václava
1923 – 1936”
Sadu som mohol nafotiť aspoň tak ako nafotená je, teda s mincami
v bublinách, nový majiteľ si neželal ďaľšiu manipuláciu s dukátmi.
Taktiež sa ospravedlňujem za kvalitu fotiek, no na druhej strane som rád, že
tá možnosť bola a mám súhlas aj so zverejnením ceny. Sada po vzájomnej
dohode zmenila majiteľa za 13500 eur.
Krása sa vôbec pozrieť na celú sadu a možnosť ju vidieť naživo a cena – rastie.
http://www.cs-mince.eu/forum/category/show/197 = OSVETA, ALEBO AKO SA NENECHAŤ DOBEHNÚŤ.
Práve na pražskej aukcii M&Ch položka číslo 9, 10 dukát 1937 v stave aUNC/aUNC predaný za 550000 eur. Kupujúci si bude musieť samozrejme prirátať ešte aukčné poplatky…
A 5 položka číslo 19, 5 dukát 1938 bol vydražený za 230000 eur + aukčné úpolplatky…
Položka číslo 29, 2 dukát 1937 dosiahol cenu 525000 eur + %…
No, idem sa nadýchať čerstvého vzduchu…
Peniaze už prestávajú mať cenu
Re:
Odpoveď na príspevok č. 9352
Možno práve preto je múdre hľadať niečo, čo cenu má. A bude mať. A rotačky to už nevychrlia.
Tie uvedené ceny sú ešte v talianských lírach?
http://www.cs-mince.eu/forum/category/show/197 = OSVETA, ALEBO AKO SA NENECHAŤ DOBEHNÚŤ.
No bodaj by. Ale sú v eurách a je to realita. Ja som doteraz sedel na počítači a z položiek o ktoré som sa chcel usilovať, som získal 0, slovom nula. Tie čísla lietajú ako bláznivé, nestíhaš sa čudovať. No a o chvíľu ďaľší maratón. No už sa obávam, že budem mať ešte dlhší nos ako teraz…
Sú zberatelia ktorí sa zameriavajú na svd so žiarovými škvrnami, jednak je na dva metre vidno originalitu a pôvodnosť a jednak žiarové škvrny sú tak jedinečné ako odtlačok prsta, nie je rovnaký kus. Často krát sa ukazujú svd aj s väčším rozsahom “machúľ”.